Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 sztuki
Składniki
-
75 g cukru
-
4 łyżeczki cukru wanilinowego2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
90 g wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) schłodzonej (patrz wskazówka)
-
1 ½ łyżki octu jabłkowego
-
200 g śmietanki kokosowej do ubijania (patrz wariant)
-
mieszane owoce, świeże pokrojone w kostkę, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
68 mg
Białko
3 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZERO WASTE
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Podwójna Pavlova z owocami jagodowymi
5hod. 30min.
Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym
4hod. 40min.
Pavlova z kremem kawowym i malinami
8hod. 40min.
Mini bezy Pavlova z kremem Oreo® i malinami
4hod. 10min.
Kokosowa bita śmietana
5min.
Wegańskie mini Pavlovy z owocami
2hod. 45min.
Wegańskie bezy z kremem migdałowo-kokosowym i mango z kolendrą
8hod.
Wegańskie jabłka pod kruszonką z lodami waniliowymi
1hod.
Tarta z waniliową bitą śmietaną i sosem karmelowym
3hod.
Tort bezowy z owocami
5hod. 25min.
Pavlova czekoladowa z kremem mascarpone i malinami
7hod. 30min.
Jagodowe frappuccino
3hod. 25min.